21 Ocak 2011 Cuma

Çikolatalarımızı Kız İstemeye Gönderdik!

Bazı anlar vardır hayatta, içinizden her şeyin yolunda gitmesini dilediğiniz, heyecandan yerinizde duramadığınız, mutluluktan gözlerinizin parladığı, yüzünüze tatlı bir tebessümün hâkim olduğu, yeni başlangıçlara ilk adımları atacağınız mutlulukla karışık heyecan dolu anlar... Hani sadece siz değil, en yakınlarınız; anneniz ve babanızın da küçük çocuklarının artık büyüdüğünü bir anda hissettikleri ve artık ayrı bir yuvası olacağı gerçeğiyle yüzleştikleri gün... Çocuklarını büyütmenin belki de en son aşamalarından biri, ona kendi yuvasını kurmasında destek olmak, üstlerine düşeni en iyi şekilde yapmak…

Çocuğunun hayat arkadaşı olarak seçtiği kızın ailesini ziyaret etmek, bu yuvanın kurulması için önayak olmak. Birbirini seven iki kalbin mutluluğunun sonsuza kadar sürmesi için atılacak ilk adım, heyecanın belki de tavan yaptığı, her iki ailenin de akşam boyunca her şeyin kusursuz gitmesini istediği o ziyaret…

İşte geçtiğimiz hafta Eti’S Chocolates olarak, hem mutluluktan hem de heyecandan yerimizde duramadık, içimiz içimize sığmadı. Çikolatalarımızı ilk defa kız isteme ziyaretine gönderdik :)



Her çikolata üretimimiz ayrı bir heyecanla geçer bizim. İlk nişanda, ilk dünür davetinde, ilk yıldönümü kutusunda hepsinde ayrı bir heyecanla hazırladık çikolatalarımızı. Ama bu sefer daha bir farklı hissettik, çünkü bilirsiniz kız isteme ziyaretlerinde erkek tarafının getirdiği çikolata konuşma konusu olur her zaman. Erkek tarafı da pek bir özenir, en güzelini seçer :)




Hem sevdiğimiz insanların hayatlarını birleştirme adına ilk adımı atmaları, hem de böyle özel bir akşam için bizi tercih etmeleri bizi çok ama çok mutlu etti. Bu nedenle en güzel çikolatalarımızı hazırlamak için işe koyulduk. Bütün kalp kalıplarımız tek tek temizlendi, daha parlak çikolatalar elde etmek için özenle parlatıldı. Çikolatalar hazırlanırken yapılan her bir kaşık darbesinde karışıma lezzet, huzur, neşe ve bolca mutluluk katıldı. Özenle kalıplarına döküldü, işlemleri tamamlandı, kâğıtlarına ve daha sonra da gümüş tabağına yerleştirildi. Paketlendi ve kocaman fiyonk yapıldı. Kız evine gitmek üzere damat annesine teslim edildi.




Eğer çikolatalarımızın lezzeti o akşam orada olanların yüzünde tebessüm yaratabildiyse, o lezzet biraz olsun o gecenin mutluluğuna mutluluk katabildiyse ve çikolatalarımız böyle bir akşamda iki aileyi birleştirebildiyse başardık demektir :)



Umarız daha nice özel gününüzde heyecanınızı paylaşır, mutluluğunuza mutluluk katabiliriz.

Yeni bir hayata adım atan arkadaşlarımıza ömür boyu mutluluklar diliyoruz…

flori & eti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder